Sponsorar


 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 


Valen Vokalensemble er et ensemble med røtter i vestlig kunstmusikk, og består av 8 erfarne profesjonelle sangere fra Tysvær i nord til Egersund i sør. Sangerne har erfaring fra ensembler som Det norske solistkor, Kilden vokalensemble, Trondheim Vokalensemble, Den norske operas kor, Vokal nord, Nordic Voices og Trio Mediæval. 

Ensemblet ønsker å være et tilskudd til regionens profesjonelle kulturliv, og dette er ensemblets første turné.

Med seg på turnéen har ensemblet Arnfinn Tobiassen, som til daglig er kantor i Avaldsnes menighet, og leder festivalen Olavsdagene på Avaldsnes. 
I 2015 gav Tobiassen ut platen Credo - et komponistportrett av Trond H.F. Kverno, og i 2020 kom hans andre plate: 
A Quiet Beauty - Music by Johan Kvandal sammen med sopranen Lina Johnson.
Konserten består av variert musikk, fra Bach til nyere norsk vokalmusikk. 

 Hvorfor Imsland kyrkje? 
"Ensemblet ønsket å ha en konsert i Vindafjord kommune på sin mini-turne i Haugalandet og Ryfylke. Vi ønsker å ha konsert i en kirke med et godt orgel. Det trenger ikke være stort, men det er kjekt hvis det låter bra. Etter å ha forhørt oss litt rundt, fikk vi høre at i lille Imsland kirke står det et veldig godt orgel. Så nå håper vi at publikum tar turen fra Vikedal, og andre tettsteder.»

Publikum kan forvente seg vokalmusikk på høyeste nivå, med sangere som like gjerne opptrer som solister med orkestre og kor, men som også har et hjerte for ensemblesang. Konserten består av variert musikk, fra Bach til nyere norsk vokalmusikk. Turnéen er støttet av Rogaland fylkeskommune og Fond for utøvende kunstnere.

Kontakt:

Bente Kjos-Wenjum: bente.kjos@gmail.com tlf: 472 31 735
Lasse Skipevåg: lars@skipevag.com tlf: 905 25 716