Det er ikkje lenge igjen til 2. pinsedag, og det er altså nok ein gong klart for Ølmedal Rundt. Kvart år sidan 1986 har løpet vore arrangert, men det var først i 1988 det tok skikkelig av.  Då var det Henny som var sjefen. Sidan har det utvikla seg endå vidare, og i dag er arrangement kjent i vid omkrets i heile idrettsmiljøet.
Sidan 1997 har me lukkast i å ha ein eller fleire idrettsprofilar med i løpet  kvart år.  For det meste er det utøvarar innan langrenn og skiskyting, men me har også som oftast hatt besøk av nokre av landets beste fri-idrettsutøvarar.
I år er det igjen klart for storfint besøk, i det Petter Northug har bekrefta at han stiller på startstreken 2. pinsedag.  Alle "kjenner" Petter Northug frå TV ruta.  Få har i så ung alder nådd så langt i medaljefangst i store mesterskap.  Me huskar han nå sist som olympisk mester på 5-mila i OL, og som gullvinnar i teamsprinten saman med Øystein Pettersen.  Sølv på stafett og bronse i sprint er også topp prestasjonar.  Vidare bar det til Falun der Petter nesten på forhånd hadde avgjort verdenscupen.  For så å avslutta med ei fantastisk flott 5-mil i Kollen, der han igjen viste seg sterkast i spurten. http://www.teamnorthug.no/

Me i VIL gler oss til dagen, og håpar inderleg på at alt klaffar både med veret og arrangementet.  Og me håpar å gi deltakarane, både trimmarar og aktive, valuta for startkontigenten.
Bygdahuset står for maten og serveringa ellers.  Me kan lova god servering, sjølv om me ikkje kan lova Ingvar lukt av grillmat:-).
Me trur på ein stor dag, og håpar at mange finn veien til Imsland og Ølmedal.

Vindafjord Idrettslag

.
FaceBook

Kontakt:

Bente Kjos-Wenjum: bente.kjos@gmail.com tlf: 472 31 735
Lasse Skipevåg: lars@skipevag.com tlf: 905 25 716